Niet alleen foto's checken maar ook 'echt checken'

Maandenlang hielden ze nauwlettend Funda in de gaten.... Zo vaak dat ze het hele aanbod in Sint-Oedenrode uit hun hoofd kenden. Maar hun droomhuis zat hier niet tussen.

NVM Open Huizen Dag
Ik trof dit jonge stel bij een bezichtiging. Ze waren in het bezit van een tussenwoning en waren vanwege gezinsuitbreiding op zoek naar een grotere woning. Aangezien de NVM Open Huizen Dag kort na onze ontmoeting gepland stond, adviseerde ik ze om die dag bij een aantal huizen binnen te lopen. 

Eigenlijk moet je altijd een woning echt van binnen bekijken om een goede indruk te krijgen. Je voelt dan vaak snel of het een woning is dit bij je past. Met een keuze maken op basis van alleen foto's, mis je misschien toch dat ene huis dat onverwachts aan je wensen voldoet.

Onverwachte klik
Ik kwam het stel tegen bij een huis dat deelnam aan de NVM Open Huizen Dag. Er was een woning waar ze onverwacht wél een directe klik hadden. De keuken en badkamer waren niet helemaal hun smaak, maar het bleek verder wel aan al hun eisen te voldoen. De badkamer en keuken konden ze binnen hun budget verbouwen. Het voelde zo goed, dat ze een bod wilden doen op deze woning.

Goede Keus
Ik kwam ze laatst tegen en informeerde of ze er nog steeds woonden. Ze gaven aan dat ze er geen moment spijt hadden gehad van hun bezoek tijdens de Open Huizen Dag; zeker nu de keuken en badkamer ook helemaal naar wens waren. En dat terwijl ze op basis van de foto's dachten dat het niets voor hen zou zijn!

Ben je zelf op zoek naar een andere woning? Laat je dan komende Open Huizen Dag ook eens verrassen. Neem geheel vrijblijvend een kijkje in één van de deelnemende woningen.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring