Fluitend naar mijn werk

Fluitend naar het werk
Ik fiets op de laatste zonnige dagen van deze lekkere nazomer naar ons kantoor aan de Corridor. Heerlijk hoe rustig het nog is en de vogels fluiten. Daar kan ik echt van genieten.

Ik stap de voordeur van ons kantoor binnen en denk: "Wat een heerlijk begin van een mooie nieuwe week." Al mijn collega’s zijn inmiddels terug van vakantie en we zijn weer op volle sterkte. Een enthousiaste goedemorgen van mijn collega’s doet mij glimlachen en samen nemen we, onder het genot van ons eerste kopje koffie, de agenda door en bespreken we de ontvangen mails en telefoontjes.

Toeval na twee jaar zoeken
Ik pak mijn fiets en vertrek om een mooie woning te gaan bezichtigen. De kijkers komen voor de tweede keer. Eigenlijk hadden ze de zoektocht na twee jaar opgegeven. Per toeval klikten ze na lange tijd toch nog eens Funda open. Tot hun grote verrassing stond daar de woning van hun dromen, hun eigen paleisje.

Bij de eerste bezichtiging kwam het met bakken uit de hemel, deze keer is het weer ons beter gezind. Het water van het zwembad glinstert in de zon. Mijn kijkers zijn mooi op tijd en lopen nogmaals met mij de woning door. Ook de buitenruimtes worden nog eens bekeken. Het 'wauw'-gevoel is er nog steeds, misschien nog wel meer.

Weer geluk(t)
Een week later: tegenover mij zit een stel met twee jonge pubers die popelen om te gaan verhuizen. Wellicht raad je het al: het zijn de kijkers die ik de week daarvoor had. Zij mogen zich de gelukkige kopers gaan noemen. Extra mooi: ook de verkopers zijn dolblij en hopen dat deze kopers net zoveel woongeluk mogen gaan ervaren als dat zij dat de afgelopen 20 jaar hebben gehad.

En ik? Ik geniet van het feit dat we verkopers blij hebben kunnen maken met passende nieuwe kopers in een fijne setting, waarbij we voor alle partijen alle tijd hebben genomen. Ik stap weer lekker op mijn fiets naar huis, wat hebben we toch een mooi vak!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring