Mijn drijfveer als makelaar

De columns die ik schijf gaan meestal over hetgeen dat ik meemaak gedurende een verkoop-of aankooptraject. Deze column wilde ik graag schrijven om jullie mee te nemen in mijn vak als makelaar.

"De mens achter de makelaar"
Zelf vind ik makelaar een prachtig beroep. Voor je opdrachtgevers, de woning, op een zo goed mogelijke manier te verkopen en mensen, d.m.v. aankoop, te helpen bij het vinden van de juiste plek. Ik hoor u al denken, jaja zo goed mogelijk verkopen is waarschijnlijk de prijs opdrijven ten gunste van de verkopers. Ergens klopt dat, in die zin dat we voor onze verkopers, wat ook vaak onze opdrachtgevers zijn, een zo goed mogelijke prijs proberen te behalen. Echter wel altijd op een transparante en eerlijke manier, en het liefst gewoon in onderhandeling zoals we dat op dit moment (gelukkig) meestal weer kunnen doen. Maar wat mensen vergeten is dat voor veel verkopers, zeker de prijs, niet altijd doorslaggevend is. Ook de voorwaarden zijn belangrijk. En wat denkt u van het fijne gevoeld dat verkopers hebben, als de nieuwe kopers weer net zo blij met de woning zijn, als dat u dat was, toen u voor het eerst de deur van uw nieuwe huis open deed. Vol plannen en verwachtingen om er een mooie tijd tegemoet te gaan. Het gaat dus niet alleen om het geld.  

Onze kennis en de jarenlange ervaring zijn nodig om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is. Het allerbelangrijkste aan mijn vak vind ik uiteindelijk altijd nog "de mens achter de makelaar". Met een persoonlijke en een sociale kant en eigenheid ervoor zorgen dat ik de juiste "klik" heb. Geïnteresseerd in het achterliggende verhaal van een verkoop of een aankoop, aanvoelen wat de wensen zijn, en samen kritisch kijken hoe we deze wensen het best kunnen gaan vervullen.

Waardering is onze mooiste beloning
Mij kun je niet blijer maken dan wanneer onze opdrachtgevers uitspreken dat ze waarderen wat we voor ze hebben kunnen doen, en dat ze blij zijn met de stappen die ze gemaakt hebben. Of het nu verhuizen is naar een grotere woning of de woning, waar je bijna je hele leven gewoond hebt, te verkopen om uiteindelijk kleiner te gaan wonen. Een woning verkopen of aankopen is een hele grote stap, en daar helpen we samen met ons team van De Koning Makelaardij, graag aan mee.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring