Thuis in Sint-Oedenrode: daar waar ik werk als makelaar

“Thuis in Sint-Oedenrode: Daar waar ik werk als makelaar”

De herfst is inmiddels alweer ingevallen. Op deze zonnige, maar frisse zondagmorgen fiets ik door Sint-Oedenrode, het dorp waar ik ben geboren en getogen. Terwijl ik rustig door een lange straat in het buitengebied trap, valt het me op hoeveel huizen ik in de loop der jaren heb zien komen en gaan. Als makelaar ben ik betrokken geweest bij vele van deze transacties, variërend van verkopen tot aankopen en taxaties.

Terwijl ik langs deze huizen fiets, zie ik hoe iedereen zijn eigen stempel op zijn nieuwe thuis heeft gedrukt. Nieuw aangelegde tuinen, sommige wit geschilderde gevels, en mooie nieuwe verbouwingen die de huizen karakter geven. Stiekem voel ik me een beetje trots dat ik een rol heb mogen spelen in het tot stand brengen van deze bijzondere plekken voor zoveel mensen. Het geeft me voldoening te weten dat ik heb bijgedragen aan deze nieuwe en persoonlijke woonomgevingen.

Ik vervolg mijn route over het fietspad door het prachtige gebied van “ de Moerkuilen”, genietend van de rust, de mooie dommel en de schitterende natuur om me heen. Het is op zulke momenten dat ik me besef hoe bevoorrecht ik ben om mijn werk te mogen doen in het dorp waar mijn wortels liggen. 

In de verte doemt “onze” Knoptoren op, een herkenningspunt aan de A50, dat voor velen symbool staat voor de schoonheid en geschiedenis van Sint-Oedenrode. Het is een plek die me altijd een gevoel van verbondenheid geeft met mijn geboorteplaats.

Terwijl ik verder fiets, dringt het tot me door hoeveel ik geniet van dit mooie, Bourgondische en gemoedelijke dorp met zijn natuur maar ook met zijn gezellige centrum van winkels, de markt en de restaurants en cafe’s. Sint-Oedenrode is niet alleen de plaats waar ik werk, maar ook waar ik thuis ben. Als makelaar bij de Koning Makelaardij, blijf ik graag mijn steentje bijdragen aan het vormgeven van de woonwensen van anderen, en dat is een taak die ik nog elke dag, en hopelijk nog vele jaren, met trots en passie vervul.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring