Elk huis heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen geschiedenis

WAAR VOOR DE ÉÉN IETS EINDIGT, BEGINT VOOR DE ANDER IETS NIEUWS.

De eerste dag van de maand is een gebruikelijk moment voor het overdragen van eigendom van een woning. Als makelaar bij Koning Makelaardij ben ik uiteindelijk ook aanwezig bij de notaris om de verkoop af te ronden.

Het is altijd een bijzonder moment, niet alleen voor mij, maar zeker ook voor de kopers en verkopers. Kopers voelen de spanning van een nieuwe plek, verbouwingsplannen en het opbouwen van een mooie toekomst. Maar vaak is het ook een emotioneel moment voor de verkopers, omdat ze afscheid nemen van een woning vol herinneringen.

Onlangs verkochten we het huis van ouders die kort na elkaar waren overleden. Het huis zat nog vol met herinneringen. Het was een triest, maar ook een mooi moment, omdat je het gevoel hebt dat die herinneringen verdwijnen zodra je voor de laatste keer de deur van het ouderlijk huis sluit. Gelukkig sprak ik onlangs nog met deze verkopers en vroeg ik hoe het met ze ging en of het nog moeilijk voor hen was dat het huis aan een ander gezin was verkocht. Ze vertelden me dat het eigenlijk best goed met ze gaat. Nadat ze de deur hadden dichtgetrokken, bleken de herinneringen niet weg te zijn. Het was mooi om dat te horen en het bevestigde weer eens dat het starten van een nieuw hoofdstuk voor kopers en het afsluiten van een hoofdstuk voor verkopers beide bijzondere momenten zijn.

Ik vind het waardevol dat ik als makelaar een bijdrage kan leveren aan deze momenten. Fijn om betrokken te zijn bij het helpen van kopers bij het beginnen van een nieuwe fase in hun leven, maar ook bij het ondersteunen van verkopers bij het afsluiten van een belangrijk hoofdstuk. Elk huis heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen geschiedenis.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring