Iedereen bedankt voor de 12,5 geweldige jaren bij De Koning Makelaardij

Hoe had ik dat toch kunnen vergeten?!

Het is alweer oktober, maar toch zal het vandaag een mooie zonnige dag zijn. Ik ben op tijd opgestaan samen met één van onze kinderen. Terwijl ik mijn kopje koffie inschenk, hoor ik mijn telefoon al piepen. Een whats app bericht van mijn zus. “Gefeliciteerd met je 12,5 jarig jubileum bij De Koning Makelaardij” stond er geschreven. Een glimlach verscheen op mijn gezicht. Hoe had ik dat nu toch kunnen vergeten. Het was een mooi begin van de dag. 

Het lijkt wel gisteren dat ik die eerste stap zetten in mijn eigen kantoor.  Mijn passie voor huizen, interieur en vooral het blij maken van klanten zorgden ervoor dat ik dit avontuur destijds ben aangegaan. Tegelijk met mijn start kwam mijn oudste zus bij me in dienst. Samen leerden we van elkaar, lachten samen om onze beginnersfouten, botste ooit gigantisch maar hadden vooral ieder onze eigen taak en vierden onze successen.

In die jaren die volgden hebben we zoveel gezien en meegemaakt en is ons team uitgebreid naar in totaal 4 personen. Naast mijn zus die een stapje terug heeft gedaan maar waar ik op administratief gebied nog steeds op kan terugvallen. Van een kantoor aan huis zitten we momenteel weer op de “oude stek” aan de Corridor, waar de Koning Makelaardij een groot gedeelte van het ruim vijftig jarig bestaan gehuisvest is geweest.  We hebben huizen verkocht aan jonge stellen die hun eerste stap zetten in de wereld van vastgoed, en we hebben huizen begeleid waarin generaties opgroeiden en herinneringen de muren vulden. We hebben de ups en downs van de markt meegemaakt, maar we zijn altijd trouw gebleven aan onze visie op eerlijkheid en integriteit.

De Koning Makelaardij is niet zomaar een bedrijf voor mij; het is een deel van mijn leven geworden maar ook van mijn gezin. Het vertegenwoordigt mijn passie en de inzet van ons hele team waar ik zo ongelooflijk trots op ben. Het herinnert mij eraan dat hard werken en vastberadenheid vruchten afwerpen.

Dus, terwijl ik mijn koffie drink en de ochtendzon zie opkomen, wil ik graag iedereen bedanken voor 12,5 geweldige jaren bij De Koning Makelaardij. Onze reis gaat verder, en wie weet wat de toekomst nog in petto heeft. Maar één ding is zeker: ik zal altijd mijn liefde voor vastgoed en klanten blijven behouden. 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring