Mijn bescheiden ik, krijgt er blozende wangen van

“Mijn bescheiden ik, krijgt er blozende wangen van”

Afgelopen maand was er zo eentje. Zo’n maand waarbij we bloemen, chocolaatjes, kaartjes en hele mooie beoordelingen hebben mogen ontvangen van zeer tevreden klanten. Kaartjes en beoordelingen met teksten als: "Wat hadden we zonder jullie gemoeten!", "Bedankt voor alle goede zorgen rondom ons huis, zonder jullie hulp was het nooit zo gelukt", en "Wat een goede en snelle service, want wat was het een papierwerk en wat stonden jullie steeds weer voor ons klaar."
Uiteraard zijn we altijd super blij met deze mooie woorden in combinatie met wat lekkers (waar we ook geen nee tegen kunnen zeggen ;-) En ja, ook mijn bescheiden ik, krijgt er blozende wangen van als we deze fijne reacties ontvangen. Want voor ons is het namelijk de normaalste zaak van de wereld om altijd vriendelijk te zijn, te helpen daar waar nodig, een luisterend oor te bieden en te zorgen voor het beste resultaat.
Voor een aantal opdrachtgevers is het vooral heel leuk om te gaan verkopen of aankopen, maar voor anderen komt er ook veel emotie bij kijken. Zeker als je een woning gaat verkopen bij overlijden, een scheiding of gewoon een woning waarin je veel belangrijke momenten hebt gehad. Kortom, voor ons is elke verkoop of aankoop er eentje waarbij we elke keer opnieuw bekijken hoe we onze opdrachtgevers het allerbeste kunnen helpen in het toch al zo lastige traject van het verkopen (of aankopen) van een huis.
En nogmaals, de bloemen zijn mooi, de taartjes en de chocolade zijn heerlijk, maar het meest geniet ik nog van het feit dat we als kantoor mensen op een hele fijne oprechte manier echt hebben kunnen helpen. Dus net als nu, pak ik soms deze kaartjes nog weer eens uit de kast, of lees ik de reviews nog een keer door. Omdat dat de reden is waarom ik dit vak nog steeds zo geweldig mooi vind. En ja, als daar ooit een keiharde onderhandeling bij hoort, dan doe ik die ook met alle plezier om zodoende tot het beste resultaat te komen voor onze opdrachtgevers.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring