We zorgen dat iedereen zijn eigen mooie plekje krijgt

We zorgen dat iedereen zijn eigen mooie plekje krijgt.  

Binnenstappend in ons kantoor, straalden ze van opwinding. Na een lange zoektocht hadden ze eindelijk een woning in het buitengebied gevonden die zowel aan hun budget als aan hun wensen voldeed. Voor dit stel, dat al een tijdje op zoek was naar een huis buiten de stad, leek deze vondst veelbelovend.

De vreugde van de ontdekking werd echter snel overschaduwd door praktische overwegingen. Vragen over de bestemming incl. de regels van het bestemmingsplan, mogelijke beperkingen en milieukwesties zoals asbest of bodemverontreiniging speelden door hun hoofd. De vraag was duidelijk: Kunnen je ons alsjeblieft helpen ?

Hun besluit om mij te raadplegen was begrijpelijk. Als aankoopmakelaar bied ik hen expertise en begeleiding bij het aankoopproces, waarbij ik hun vragen beantwoord en hun belangen behartig.

Het is namelijk een misvatting dat makelaars zowel verkopers als kopers vertegenwoordigen. In werkelijkheid kan het inschakelen van een aankoopmakelaar voor kopers van grote waarde zijn. Als aankoopmakelaar help je kopers bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Zij kijken namelijk met een “roze bril” terwijl wij ook de negatieve punten zien en benoemen. Ofwel zij zien, wij kijken.

Na een zorgvuldige bezichtiging en gedetailleerde discussies besloot ik namens hen een bod uit te brengen. Met onze ervaring en onderhandelingsvaardigheden hebben we een succesvolle deal tot stand gebracht, waardoor ze eigenaar gaan worden van een huis met een mooi stuk grond in het buitengebied.

Als aankoopmakelaar vervullen we daarbij een waardevolle rol. We helpen kopers bij het navigeren door het aankoopproces en zorgen ervoor dat ze met vertrouwen hun nieuwe thuis kunnen betrekken. Nu op  naar de volgende uitdaging: Het huis in de stad verkopen zodat ze met een gerust hart de verhuisdozen kunnen gaan inpakken en binnenkort kunnen gaan verhuizen.

Het blijft toch het mooiste aan ons vak dat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen zijn eigen mooie plekje krijgt.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring